emilsdotter

grafisk formgivare/webdesigner

Plats
Lerum, Sverige
Medlem sedan
2012-02-21
F-skatt
Jag har F-skattsedel
Recensioner
Betyg: 0% positiva (0 st)
Om oss
Är en ambitiös, kreativ person som letar jobb. Jag har studerat grafisk design/webdesign på universitet (Fil kand. Informatik) efter att ha jobbat mer än tio år i den grafiska branschen. Mina kunder och budgetar har varierat mycket och jag har jobbat med både service och business-to-business företag. Både små och stora företag i alla sorters branscher. Under tiden på inhousebyrå samt som frilans har jag medverkat i allt ifrån koncept till produktion. Jag är extra stolt över arbetet jag gjorde hos Eniro där jag jobbade i sju år.(Med kunder från rörmockaren på hörnet till Telia.) Där fick jag både vara kreativ och producerande med tempo, vilket jag gillar. Jag är målmedveten och ansvarskännande samtidigt som jag inte är rädd för att pröva nya vägar och utmaningar. Det innebär att jag kan göra ett bra jobb. Andra beskriver mig som ambitiös, produktiv och idérik med färg och formkänsla och dessutom kan jag hålla en deadline.
Sammanfattning
Karriärmål Mitt mål är att arbeta i en roll som Grafisk formgivare alt. webdesigner där jag utvecklar min kunskap och även delar med mig av min egen. Jag vill också ha en chans att påverka företagets utveckling.
Kvalifikationer
Textredigering, Grafisk Design/Illustration, Multimedia, Webb/IT, Programmering, Reklam/Marknadsföring, Bild/Film/Ljud, Tidningsdesign, Illustrationer, Bildbehandling, Grafisk Design, Layout, Flashanimation, Webbsajter, Webbdesign/css, Webbapplikationer, HTML/XHTML, Flash, PHP, Databaser, My SQL, Övriga databaser, Reklammaterial Print, Reklammaterial Webb, Supporthjälp, Mac OS, Webbläsare, Macprogram, Logotyper, Översättning/Språk, Korrekturläsning, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Adobe DreamWeaver, Applikationer, Facebook, Grafisk Företagsprofil, Vektorisering, Broschyrer, Produktblad, Annonser, Affischer/Flyers, Bokformgivning, Årsredovisningar, Flashbanners, Bildretusch, Friläggning av Bilder, Bildbearbetning, T-shirt Design, Originalframställning, Annonsbanners
Timpris
450 SEK
Nyckelord
grafisk formgivning (print och webb) webbdesign (layout och kodning) skribent
Min direktlänk
Portfolio
annonser
Beskrivning: Fler arbetsprover finns på min hemsida: www.annonsbyra.se där ni kan titta i portfolion och på webbsidor jag gjort.
Kategori: Grafisk Design
Mottagna recensioner
  Recensioner/Uppdrag Från Datum/Tid
Inga kommentarer om denna medlem.